İZMİR / KARABAĞLAR - Karabağlar Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ara

Karabağlar Rehberlik ve Arşatırma Merkezi Stratejik Planı ve Yıllık Faaliyet Planı

Ara

Karabağlar Rehberlik ve Araştırma Merkezi 2015-2016 Yıllık Faaliyet Planı için tıklayınız.

ÇİM (Çocuk İzlem Merkezi) hakkında bilgilendirici mevzuat ve video

Ekm

8.sınıfların Teog sınavlarında alınacak tedbirlerle ilgili başvuruları 15 Ekim 2014 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır. İşlemlerin yapılabilmesi için velilerin, geçerli sağlık kurulu raporu ve öğrenciyle birlikte kurumumuza yönlendirilmesi gerekmektedir.

Ekm

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu 31.10.2014 Cuma günü saat 15:00 te Karabağlar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Toplantı Salonunda Yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımı beklenmektedir.

Kas

PDR Bölümümüz tarafından 2014 yılında açılması için planlanan hizmetiçi eğitim planı ektedir. Karabağlar RAM Bölgesindeki (Karabağlar, Menderes, Gaziemir) Rehber Öğretmen arkadaşlar;  MEBBİS -> HİZMETİÇİ EĞİTİM MODÜLÜ -> BAŞVURU İŞLEMLERİ -> FAALİYET BAŞVURU-> HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYET ARAMA KRİTERLERİ 2014 Yılı, İzmir, Mahalli basamaklarını takip ederek  MEBBİS üzerinden başvurularını yapabilirler. Kurum onay durumunu lütfen takip ediniz..